Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

20 жовтня відбудеться семінар «Громадський проект – місто Київ» для мешканців Святошинського району

19 жовтня 2016 року, 11:33

20 жовтня з 16:00 до 19:00 в актовому залі Святошинської РДА в м. Києві відбудеться семінар «Громадський проект – місто Київ» для мешканців Святошинського району Києва за участі представників адміністрацій міста, громадськості, ЗМІ та експертів проекту «ЗМФІ-ІІ впровадження».

Платформа реалізації ідей з поліпшення міста «Бюджет міських ініціатив» продовжує приєднувати нові райони столиці. Під час семінару у Святошинській РДА будуть обговорені питання щодо посилення практики участі громадян у бюджетному процесі за рахунок використання сучасного елементу демократичного управління – бюджету участі.

До участі у семінарі запрошуються всі охочі мешканці столиці та активісти, які мають нові ідеї щодо того, як зробити місто кращим та більш комфортним для життя.

Місце проведення: актовий зал Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, просп. Перемоги, 97

Реєстрація учасників проводиться за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]