Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА триває всеукраїнський форум, спрямований на залучення молоді до волонтерської діяльності

03 березня 2017 року, 10:56

У Колонній залі Київської міської державної адміністрації розпочався Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, спрямований на залучення молоді до волонтерської діяльності. Захід триває за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Київським молодіжним центром.

Учасники мають можливість дізнатися про особливості найкращих національних і зарубіжних волонтерських проектів, обговорити створення сприятливих умов для діяльності волонтерів і налагодження співробітництва між органами державної влади та громадськості у реалізації соціально-значущих ініціатив.

За результатами соціологічного дослідження «Волонтерський рух в Україні» від компанії GfK Ukraine, понад 80% українців впевнені, що волонтерський рух – обов’язкова складова громадянського суспільства. Саме тому організатори вважають головною метою форуму – об’єднання українських волонтерів, обмін досвідом, налагодження партнерських відносин між національними та міжнародними організаціями, а також залучення бізнесу та органів державної влади до активної участі у волонтерській діяльності.

 

Довідково.

Let’s Do It, Ukraine! – це громадська організація, частина міжнародного проекту Let’s Do It, World!, який об’єднав 113 країн для того, щоб піклуватися про екологію та чистоту нашої планети. Окрім Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку, ГО «Let’s Do It, Ukraine» організатор всеукраїнських проектів:

  • наймасштабніше прибирання країни, що проходить під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!». Щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку;
  • всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоFest», орієнтований на формування національної культури чистоти

Приєднатися до проекту можна за посиланням: http://letsdoitukraine.org/.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]