Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців зі святом Покрови та Днем захисника України

14 жовтня 2017 року, 10:15

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко привітав українців із Днем захисника України та святом Покрови Пресвятої Богородиці.

«Сьогодні, на Покрову, ми вшановуємо наших воїнів-захисників, справжніх патріотів, які відстоюють незалежність України на Сході. А також усіх, хто віддав своє життя за мир в нашій державі, за європейський вибір та територіальну цілісність України», – наголосив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що роки російської агресії змінили і українську армію, і ставлення народу до своїх захисників. І, як  колись козаки, сьогодні сучасні воїни відважно захищають Україну від агресора.

«Як сотні років тому наші славетні козаки захищали Україну, так і сьогодні наші захисники віддають найцінніше, що у них є – здоров’я і свої життя – за нашу Вітчизну. Нехай Богородиця, яку своєю покровителькою вважали запорізькі козаки, залишається заступницею для всіх українців, допомагає, захищає та надає сили для перемоги», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]