Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко виступив на конференції Християнсько-соціального союзу Німеччини та закликав до подальшої підтримки України

05 січня 2018 року, 14:29

Мер Києва Віталій Кличко виступив на щорічній конференції партії Християнсько-соціальний союз Німеччини та відповів на запитання німецьких політиків. Захід відбувся у баварському місті Зеон.

Віталій Кличко наголосив, що Україна потребує подальшої підтримки західних партнерів.

«Як Україна зацікавлена в підтримці сильних і успішних партнерів та сусідів, так і Європа сьогодні зацікавлена в стабільній і сильній Україні», – зазначив мер Києва.

Дискусія однієї з панелей конференції була присвячена економічній ситуації, викликам, яким сьогодні протистоїть Україна, та змінам, які Україна повинна втілити. Зокрема, йшлося і про невідкладність ефективної боротьби з корупцією, яка заважає розвитку української держави.

«Німців сьогодні дуже цікавить, як надалі розвиватиметься Україна, врегулювання ситуації на сході нашої держави, лунало і багато питань щодо боротьби з корупцією, – сказав Віталій Кличко. – Йшлося про підтримку України – фінансову та політичну. Це сьогодні дуже важливо для нашої країни», – наголосив Віталій Кличко в коментарі журналістам.

Християнсько-соціальний союз – політична партія, яка входить до блоку з Християнсько-демократичною партією Німеччини (ХДС-ХСС), та має з нею об’єднану фракцію в Бундестазі. ХСС є правлячою партією землі Баварія.

У конференції Християнсько-соціального союзу взяли участь глава партії, Прем’єр-міністр Баварії Хорст Зеєгофер, голова групи ХСС у Бундестазі Олександр Добріндт.

Цього року в Києві планують відкрити представництво землі Баварія в Україні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]