Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда: У Київ Мілітарі Хабі працюють мобільні бригади соціально-психологічної допомоги для учасників бойових дій та членів їхніх родин

28 лютого 2024 року, 16:20

У Київ Мілітарі Хабі працюють мобільні бригади соціально-психологічної допомоги для учасників бойових дій та членів їхніх родин. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Ми запустили мобільні бригади соціально-психологічної допомоги в Київ Мілітарі Хабі на початку лютого, і за короткий час вони вже показали свою ефективність. Найчастіше учасники бойових дій та члени їхніх сімей звертаються з питаннями реабілітації, працевлаштування, проблем у стосунках і загальної адаптації до цивільного життя після повернення зі служби та поранення. Сім’ї також турбує налагодження життя після втрати близьких, довготривале горювання. Завдяки мобільності фахівці бригади можуть вчасно зреагувати та надати підтримку тим, хто її потребує, або в разі необхідності перенаправити до відповідних служб», – зазначила Марина Хонда.

За її словами, мета роботи мобільних бригад – надавати послуги кризового та екстреного втручання, першу психологічну допомогу, сприяти в подоланні кризової ситуації та конфлікту учасникам бойових дій за методом «рівний-рівному» і членам їхніх родин.

У складі команди мобільної бригади – психолог, фахівець із соціальної роботи та водій на спеціально обладнаному авто.

Отримати фахову допомогу можна:

  • під час виїзду мобільної бригади до вас додому;
  • у Київ Мілітарі Хабі (вул. Бастіонна, 11);
  • дистанційно.

Викликати мобільну бригаду можна за номером гарячої лінії Київ Мілітарі Хабу: 0800-300-633.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]