Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада звернеться до правоохоронних органів із заявою про кримінальне правопорушення щодо розробки проєктної документації будівництва перегінного тунелю між станціями «Деміївська»-«Либідська»

21 березня 2024 року, 21:54

Міська влада звернеться до правоохоронних органів із заявою про кримінальне правопорушення щодо розробки проєктної документації будівництва перегінного тунелю між станціями метро «Деміївська»-«Либідська». Про це заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор під час ефіру на ТРК «Київ».

«Міська влада звернеться  до правоохоронних органів із заявою про вчинення кримінального правопорушення з метою встановлення якості проєктної документації будівництва ділянки метро на Оболонсько-Теремківській лінії, а також щодо відповідності виконання будівельних робіт у складних геологічних умовах на ділянці між станціями «Деміївська»-«Либідська», – зазначив Руслан Кандибор.

Нагадаємо, що перегінні тунелі між цими станціями споруджувалися у 2008-2010 роках в поймі річки Либідь підземним способом у складних гірничо-геологічних умовах, при штучному водозниженні, із застосуванням механізованого та немеханізованого способів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]