Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Музей окупації Києва запрошує на виставку «Прапори його усмішок, сліз та перемог»

06 грудня 2023 року, 16:06

Музей окупації Києва запрошує на виставку «Прапори його усмішок, сліз та перемог», присвячену киянину Денису Антіпову, який загинув 11 травня 2022 року в бою з російськими окупантами у с. Довгеньке Харківської області.

Денис Антіпов – викладач корейської мови в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, учасник Мовного майдану та Революції Гідності, лейтенант 95-ї бригади Збройних Сил України.

В експозиції представлені фотографії із життя Дениса, які розповідають про його навчання у столичних школі № 11, гімназії № 136 і університеті, любов до Південної Кореї, активну громадянську позицію, ветеранську справу і військову службу добровольцем.

Батьки передали для виставки особисті речі Дениса – перший безпілотник, на якому він навчався літати, «словомет» з мовного Майдану, каску з Євромайдану, шматок «йолки», частинку знесеного пам’ятника Леніну, його особисті окуляри з фронту тощо.

Кожен відвідувач може взяти на пам’ять наклейки з креативними мемами Дениса про історію, політику, світові новини, які він робив для сторінки «Вагон-ресторан «Свідки П’ятого Універсалу».

Партнери виставки: Департамент культури КМДА, Музей історії міста Києва, Музей окупації Києва, БО «Фундація імені Дениса Антіпова».

Виставка триватиме до 7 січня 2024 року.

Режим роботи: середа-неділя з 10:00 до 17:00. Вхід вільний.

Адреса музею: вул. Дениса Антіпова, 49/1 (Парк партизанської слави).

Google локація: https://maps.app.goo.gl/dFr1h16pnBjK8tbRA.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]