Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Рятувальники КАРС долучилися до ліквідації наслідків ракетного обстрілу: вивезли близько 20 самоскидів будівельних відходів

25 березня 2024 року, 19:43

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» долучилися до розбору завалів зруйнованої будівлі в Печерському районі. За день вивезли близько 20 самоскидів будівельних відходів.

Як інформують у Департаменті муніципальної безпеки КМДА, фахівці від ранку ліквідовували наслідки ворожих ракетних обстрілів. На виклики оперативно виїжджали підрозділи третього аварійно-рятувального взводу у складі 15 осіб. До робіт також залучали 3 одиниці техніки.

Рятувальники обстежили місце падіння уламків у Солом’янському районі, де пошкоджено одноповерхову приватну та господарську будівлі. Також за допомогою спецтехніки розбирали завали зруйнованої будівлі в Печерському районі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]