Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві в міжопалювальний сезон планують відремонтувати понад 1 000 будинкових лічильників тепла

25 квітня 2024 року, 16:27

До кінця 2024 року в Києві планують відремонтувати понад 1 000 будинкових лічильників теплової енергії. На сьогодні 277 приладів обліку із запланованих уже відремонтували. Про це під час пресбрифінгу з теми підготовки Києва до наступного опалювального сезону заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

«На сьогодні третина приладів уже відремонтована, тобто замінений повністю лічильник або його складові, що не дозволяли коректно працювати. Облік – це гарантовано справедлива оплата за спожиту енергію, тому обслуговування лічильників, їх вчасний ремонт завжди у фокусі міської влади», – сказав заступник голови КМДА.

Посадовець зауважив, що в Києві близько 90% житлових будинків оснащені лічильниками тепла. Це найвищий показник в Україні.

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» проводить їх обслуговування – повірку, заміну, ремонт, а також встановлює нові прилади. У міжопалювальний період заплановано повірити майже 3,4 тис. будинкових лічильників, а також встановити 208 нових.


Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]