Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав учасників змагань «Київ Незламний», участь у яких беруть ветерани та військовослужбовці

28 квітня 2024 року, 17:36

У столиці розпочався другий сезон турнірів «Київ Незламний», участь у яких беруть українські Захисники – ветерани та військовослужбовці. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. Він взяв участь у відкритті змагань.

«Привітав учасників змагань спортивно-реабілітаційних адаптивних видів спорту. Їх місто для ветеранів війни та військовослужбовців проводить вже другий сезон поспіль. У 2023 році відбулось 4 етапи турніру. І цього року ми розпочинаємо другий сезон турнірів «Київ Незламний». У них беруть участь понад 180 ветеранів із 10 регіонів України. Та понад 150 військовослужбовців і курсантів різних видів військ», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що наші Захисники змагаються у таких видах спорту, як стрільба з лука, жим лежачи, веслування на тренажері та Стронгмен.

«Бажаю всім учасникам сили волі до перемоги й успіху! Ви вже його досягли, насправді, вийшовши на ці змагання! Дякую за захист нашої держави, дякую за вашу волю до боротьби далі! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]